Joomla Free Template by iPage Hosting
  • Specifieke trainingen voor politie met aandacht voor ongevalreductie en tactiek.
  • MUG- en ambulancediensten gebruiken specifieke voertuigen en kunnen daarmee komen trainen.
  • Brandweer: autopompen, ladderwagens, commandovoertuigen, materiaalwagens. Met elk voertuig kan specifiek getraind worden.
  • Offroad trainingen - voor zowel hulpdiensten als bewaking/beveiliging
  • Speciale eenheden kunnen bij ons in alle discretie trainen, alsook VIP-chauffeurs en beveiliging

cone
Bij PRiODRIVE hebben wij ons gespecialiseerd in het geven van opleidingen en rijvaardigheidstraining aan professionele chauffeurs in het algemeen en specifiek aan die van prioritaire voertuigen of zoals vaak wordt gezegd: 'Het prioritair rijden'.  

Maar ook voor particulieren, bedrijven en motorrijders (zowel professioneel als particulier) hebben wij een heel gamma opleidingen.

Als professionelen bezitten wij zelf veel ervaring met het rijden met een prioritair voertuig en weten we dat het niet altijd evident is voor iedereen om dit te doen onder veilige omstandigheden.  In de huidige situatie kan iedereen zonder enige opleiding of training een prioritair voertuig besturen, gelijk welke ervaring en competenties hij of zij ook heeft.  Als werkgever bent u echter verplicht om uw mensen op te leiden als u hen een arbeidsmiddel ter beschikking stelt.  
Deze opleiding kunnen wij u aanbieden, in samenwerking met verschillende partners en staat open voor ambulancediensten, brandweer, rode kruis, nutsbedrijven, De Lijn, douane, interventiediensten van politie, enz. Maar ook voor (speciale) eenheden van de lokale politie kunnen we mooie trainingen aanbieden (ANPR / interceptievoertuig). Of misschien wil je die nieuwe MUG leren besturen op een licht off-road-terrein? Voor motorfietsen bieden we een heel pakket  rijvaardigheidstrainingen en screenings aan.  Denk niet meteen aan een eenvoudige slipcursus, maar aan een toegespitste en onderbouwde 'echte' opleiding prioritair rijden.

Al onze gebrevetteerde trainers zijn afkomstig van 'de werkvloer' en hebben jarenlang ervaring bij de politie, militaire politie, douane, dringende geneeskundige hulp en gespecialiseerde diensten.

glijplaat2Naast deze specifieke rijopleidingen, bieden wij ook algemene en toegespitste verkeersopleidingen en teambuildings of incentives aan.  
Ook deze kunnen op maat en volgens wens van de klant opgesteld worden.

Interesse? Neem gerust contact op.

Door sensibilisering, bewustmaking en training verhogen wij het rijvaardigheidsniveau van de bestuurders, waardoor zij zich onder stressvolle omstandigheden veiliger door het verkeer kunnen begeven.

 

Grootste rijvaardigheidsterrein.

We weten het: velen claimen het, maar wij kunnen met onze 34000m² toch wel zeggen dat het effectief zo is.
TrainingsterreinGrootte zegt natuurlijk niet alles, het is het toepasbaar gebruik dat vooral het belangrijkste is.  Ook dat zit goed bij ons.  Hier geen vierkante vlakte of één of andere parking, maar een voormalig rallycircuit dat werd omgebouwd naar een echte rijvaardigheidspiste.  Het terrein wordt constant verbeterd en uitgebreid.  Zo werken we nu aan een off-roadgedeelte voor auto's en moto's en krijgen de nieuwe leslokalen stilaan hun vorm.  De mogelijkheid te rijden op diverse ondergronden en een glijplaat van 1000m² maken het rijvaardigheidsterrein compleet.

Hits: 8796

Facebook feed

 

Readytoride logo

Alle Ready-to-Ride-opleidingen aan €99, ontbijt en lunch inbegrepen!
Klanten van Ethias krijgen nog eens €30 terugbetaald!