Joomla Free Template by iPage Hosting

Ouder - zoon/dochter

Gepubliceerd: vrijdag 22 december 2017

Als ouder wil je voor je zoon of dochter enkel het beste.  Daarom kies je ook voor een auto waar je op kunt betrouwen en waar je zeker van weet dat ze hiermee steeds veilig op weg zijn.
De keuze van de auto, dat zit al goed, maar hoe kun je als ouder zeker zijn dat uw zoon of dochter wel goed met die auto kan om gaan?  Een rijbewijs dat is er al, maar daar heeft hij of zij nooit echt geleerd om om te gaan met noodsituaties.
En hoe kun je als ouder er zeker van zijn dat je zelf ook de juiste dingen aan je zoon of dochter vertelt?
Dat kom je te weten tijdens de ouder-kind training.

Samen met je zoon of dochter krijg je tijdens deze dagtraining een heel pakket aangereikt waardoor jullie de auto door en door gaan kennen en meteen ook een rugzak met ervaringen meekrijgen zodat jullie goed kunnen inschatten waar de gevaren op de weg liggen en hoe er moet gereageerd worden wanneer het fout gaat.  
Je wil natuurlijk liever dat een veiligheidssysteem van een auto eens kan uitgeprobeerd worden in een veilige oefenomgeving, dan op de openbare weg.  Daar krijg je namelijk maar één kans om goed te reageren!

Deze training gebeurt bij voorkeur met het voertuig waar de zoon/dochter regelmatig mee rijdt en dit met maximum 3 personen (1 ouder + 2 kinderen).  
De rijtijd wordt verdeeld onder deze personen.
Het voertuig dient in goede staat te zijn met geldig keurings- en verzekeringsbewijs.
Elke bestuurder dient in het bezit te zijn van een rijbewijs.

U wordt begeleid door de beste instructeurs van België die allemaal een achtergrond hebben binnen gespecialiseerde diensten (politie, dringende geneeskundige hulp, douane, defensie, ...) en dit op het grootste rijvaardigheidsterrein van Vlaanderen.

De opleiding wordt gebaseerd op de killers in het verkeer waar onze instructeurs in hun vakgebied wekelijks mee worden geconfronteerd.
Uw zoon en/of dochter, maar ook uzelf, krijgen oefeningen voorgeschoteld die jullie gaan laten nadenken over diverse aspecten uit het verkeer, met als doel jullie voldoende basis te geven om als een rustige en veilige chauffeur hieraan deel te nemen.

Inschrijvingsdata:

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - VOLZET

Hits: 1813