Veilig door de bocht

Moto
Gevorderden

Dit is onze 'level 2' cursus voor motorrijders, gegeven onder een beproefd concept.
Deelnemen kost €175 voor een hele dag, met ontbijtkoek en lunch inbegrepen.
Lid van Motorsport Vlaanderen?  Dan betaal je maar €50 voor deze opleiding! (beperkt aanbod)

Inschrijven?

Deze training staat open voor iedere motorrijder.  

We leggen tijdens deze dagopleiding de principes van goed kijken, zithouding, gewichtsverplaatsing, ideale en veilige rijlijnen, gevaren, enz uit in een losse sfeer tijdens een ontbijt.

Daarna gaan we op een afgesloten terrein allerlei oefeningen doen waar de nadruk ligt op deze aspecten.  Het gaat hem er om onze motorfiets steeds goed in de hand te houden en op een veilige plaats te kunnen oefenen.

De voormiddag sluiten we af met een lunch in de buurt, waarna we de openbare weg op gaan om het ingeoefende in de praktijk te brengen.

Deze rijvaardigheidscursus is er op gericht om je veilig in het verkeer te kunnen begeven en realistische situaties te oefenen om ongevallen te vermijden.

Deze cursus kan zowel als beginner of als gevorderde gevolgd worden met je eigen motorfiets.  Bij groepsinschrijvingen kan iedereen uit dezelfde groep ook samen trainen bij dezelfde instructeur.

Kostprijs: €175 per persoon 

Lid van een motorclub erkend door Motorsport Vlaanderen? Dan betaal je voor deze opleiding €50. (promo met een beperkt aantal deelnemers)


Nog geen lid?  Dat regelen we meteen!
Je betaalt €30, meteen bij inschrijving, en wij bezorgen je gegevens aan Motorsport Vlaanderen.

Voordeel: je bent verzekerd voor persoonlijke ongevallen tijdens de training en je kunt via je mutualiteit tot €20 terugkrijgen!

Image
© 2021 All Rights Reserved. PRiODRIVE bvba en het Belgisch instituut voor vervoers- en rijopleidingen