Ready to Ride - Master

Ready to Ride
Master

Dit is onze 'level 2' cursus voor motorrijders, gegeven onder een beproefd concept en met steun van de Vlaamse overheid, onder toezicht van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde.
Deelnemen kost €99 voor een hele dag, met ontbijtkoek en lunch inbegrepen.
 
Inschrijven?

Deze training staat open voor iedere motorrijder.  

We leggen tijdens deze dagopleiding de principes van goed kijken, zithouding, gewichtsverplaatsing, ideale en veilige rijlijnen, gevaren, enz uit in een losse sfeer tijdens een ontbijt.

Daarna gaan we op een afgesloten terrein allerlei oefeningen doen waar de nadruk ligt op deze aspecten.  Het gaat hem er om onze motorfiets steeds goed in de hand te houden en op een veilige plaats te kunnen oefenen.

De voormiddag sluiten we af met een lunch in de buurt, waarna we de openbare weg op gaan om het ingeoefende in de praktijk te brengen.

Deze rijvaardigheidscursus is er op gericht om je veilig in het verkeer te kunnen begeven en realistische situaties te oefenen om ongevallen te vermijden.

Deze cursus kan zowel als beginner of als gevorderde gevolgd worden met je eigen motorfiets.  Bij groepsinschrijvingen kan iedereen uit dezelfde groep ook samen trainen bij dezelfde instructeur.

Kostprijs: €165 €99 per persoon 

Image
© 2021 All Rights Reserved. PRiODRIVE bvba en het Belgisch instituut voor vervoers- en rijopleidingen